Weider Premium Whey 2,3 kg
A Premium Whey a tejsavófehérje-izolátum és a mikroszűréssel nyert tejsavófehérje-koncentrátum kombinációja. Fehérjekoncentráció: 78% + 2 g L-glutamin szabad formában adagonként.
A tejsavófehérje a legmagasabb biológiai értékű, és a szervezet által legjobban tolerálható fehérje. A Weidernek sikerült megalkotnia ezt a kiváló minőségű tejsavófehérje-kiegészítőt, nagyon jó koncentrációval és finom ízzel. Ezenkívül a kiegészítő fedezi a sportoló összes táplálkozási szükségletét. Itt az előállítási módszernek van fontos szerepe, mert csak olyan mikroszűrt fehérjét használnak, amely nem volt kitéve magas hőmérsékletnek vagy nyomásnak.
A Premium Whey globulinokat és glikomakropeptideket tartalmaz, amelyek bioaktív anyagok. A probiotikumokhoz vagy az Omega-3 zsírsavakhoz hasonlóan ezek az anyagok hozzájárulnak a szervezet egészségének megőrzéséhez. A termék béta- és alfa-laktoglobulinokat is tartalmaz; szabályozzák a savasság egyensúlyát és energiaforrást jelentenek. Emellett az immunglobulinok erősítik a szervezet védekező mechanizmusait, a glikomakropeptidek pedig szabályozzák az étvágyat.
Kiváló minőségű L-glutamint és értékes B6-vitamint is tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a normál fehérjeanyagcseréhez.
Nem csak fehérjeturmix formájában fogyasztható, hanem főzéshez, sütéshez alapanyagként is használható.
NEM tartalmaz aszpartámot!
Adag: 30 g adagonként/ 76 adag
Kiszerelés: 2,3 kg-os műanyag tartály
Használata: Gyors asszimilációs fehérje lévén a prémium tejsavó beadható reggel ébredés után (30 g-ot feloldunk 250-300 ml félzsíros tejben vagy vízben), edzés előtt (20 g-ot 200 ml tejben oldunk) vagy víz) és edzés után (40 g 300-400 ml tejben vagy vízben feloldva).
Összetétel: 70 g tejsavófehérje koncentrátum, 20 g tejsavófehérje izolátum, 6,7 g L-glutamin, aroma, 1,1 g karamell, édesítőszerek: nátrium-ciklamát, aceszulfám-K, nátrium-szacharin, 3,2 mg piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), laktóz.
Táplálkozási információk |
Csokoládé nugát |
30 grammonként |
% RDA |
Energia |
499 kJ/118 kcal |
|
|
zsírok |
1.7 |
Úr |
|
- ebből telített zsírsavak |
1 |
Úr |
|
SZÉNHIDRÁT |
1.9 |
Úr |
|
-amelyből cukrok |
1.4 |
Úr |
|
Fehérje |
24 |
Úr |
|
Só |
0.11 |
Úr |
|
B6 vitamin |
0.7 |
mg |
50% |
L-glutamin |
2000 |
mg |
|
Eper vanília |
30 grammonként |
% RDA |
Energia |
503 kJ/119 kcal |
|
|
zsírok |
1.5 |
Úr |
|
- ebből telített zsírsavak |
0.9 |
Úr |
|
SZÉNHIDRÁT |
2.1 |
Úr |
|
-amelyből cukrok |
1.7 |
Úr |
|
Fehérje |
24 |
Úr |
|
Só |
0.12 |
Úr |
|
B6 vitamin |
0.7 |
mg |
50% |
L-glutamin |
2000 |
mg |
|
Vanília karamell |
30 grammonként |
% RDA |
Energia |
504 kJ/119 kcal |
|
|
zsírok |
1.5 |
Úr |
|
- ebből telített zsírsavak |
0.9 |
Úr |
|
SZÉNHIDRÁT |
1.9 |
Úr |
|
-amelyből cukrok |
1.7 |
Úr |
|
Fehérje |
24 |
Úr |
|
Só |
0.12 |
Úr |
|
B6 vitamin |
0.7 |
mg |
50% |
L-glutamin |
2000 |
mg |
|
% RDA = az ajánlott napi bevitel százaléka